Vikt!

Yes!

Vikt: -2 kg

Kommentar: Resten av måtten tar jag nog till helgen. Tycker det är så skönt att det faktiskt går framåt (neråt) fastän jag inte tränat på tre och en halv vecka! Så roligt!

Viktklubb.se

Där är jag ju medlem.. Men det går sådär, har inte alls kommit in i det och tycker att det är omständigt at skriva exakt allt jag äter (mängd och varje ingrediens) för att mäta kalorier. Jag kämpar på här istället och försöker att ha viktklubb som riktmärke när jag behöver recept och liknande.

Egentligen skulle jag mätt mig idag, men då jag är inne i "roliga veckan" väljer jag att vänta någon dag till, vet ändå att resultaten inte kommer vara positiva om jag gör det nu. Känner mig åtminstone väldigt svullen!

Mat 29/4

Frukost: Inget

Mellanmål: Ett äpple

Lunch: Kebabrulle

Middag: Kycklng och wokisar

Mellanmål: Mangosmoothie

Kommentar: Maten har varit sådär idag igen, ingen frukost är inte alls bra, mådde dock inte helt hundra imorse (men var tvungen att ta mig till skolan) så ett äpple fick det i alla fall bli innan lunch. Lunchen var inte den heller bra, imorn tar jag med mig mat!

Otur!

Precis när jag ska börja träna igen, kommer jag in i roliga veckan. Ska göra ett ärligt försök och åka ner till gymet innan skolan imorn. Då är det ju färdigt under dagen och kanske har jag tid för att shoppa lite presenter? Hoppas hoppas :o)

Mat 26/4

Frukost: Smoothie och två knäckebröd

Mellanmål: Ett wienerbröd

"Lunch": En smoothie till

Kommentar: Helgerna är svåra när man vaknar sent. Wienerbrödet var onödigt, men oj så gott! ;o) Till kvällen blir det grillad fläskfilé hos mor och far med sallad och potatis av något slag (gissar jag).

Ingen träning...

Nej, ingen träning blev det idag. Istället blev det en lång härlig promenad med A och mor i Bruces skog där vi också träffade en hundkompis som A fick leka med en stund. Hur härligt som helst! Varmt är det idag, så svårt att veta vad man ska välja för kläder tyvärr. Men en sak är säker, våren är här :o)

Hur går det egentligen?

Mätresultat kommer imorn och även viktresultat. Förhoppningsvis blir det också träning imorn, första gången på tre veckor! Har verkligen saknat träningen nu under praktiken, men har inte haft varken tid eller ork till att blogga eller träna tyvärr. Nästa vecka ska det bli andra bullar :o)

Mätning och vägning 17/4

Bröst: -1.5 cm

Mage (under naveln): - 2.5 cm

Rumpa: - 3 cm

Midja: -6 cm

Vikt: -1.2 kg

Kommentar: Det går neråt både med måtten och vågen. Härligt! Har dock varit sjuk i två veckor därav avsaknaden av träningsresultat, men de kommer! På söndag tänkte jag köra igång så smått igen. Det ska verkligen bli skönt! Just nu gläds jag bara åt mina positiva resultat. Det är ju åt detta hållet vi ska!

Mat 17/4

Frukost: En knäckemacka med ost. Kaffe med mjölk att dricka

Mellanmål: En kaffe

Lunch: Köttfärssoppa med ris och krossade tomater. Vatten att dricka

Mellanmål: En smörgås med ost, ett halvt rån. Ett glas med äppelsaft

Middag: Kycklingfilé med wokgrönsaker. Vatten att dricka

Mellanmål: Ett äpple

Kommentar: Nu är det dags att skärpa sig med uppdateringen på bloggen känner jag. Maten försöker jag verkligen att sköta, har dragit ner på smörgåsarna på eftermiddagen. Inte riktigt bra att äta för mycket bröd med fett pålägg. Middagen ska jag äta nu innan kl. 18, därför har jag skrivit till ett äpple också till kvällen. Tror nämligen att det kommer behövas :o)

Nya tag!

Denna veckan har varit otroligt intensiv för min del, har varit ute på praktik och dessutom åkt på en förkylning. Senast jag tränade var i söndags men maten sköter jag! Har dragit ner enormt mycket på maten, en portion är det som gäller och om det går att undvika, ingen mat efter kl.sex. Vågen visar fortfarande inga större framsteg, måste dessutom köpa nya batterier till den. Känner dock en del på mina kläder att det börjar gå åt rätt håll. Tror tyvärr att jag får skjuta lite på mitt mål (15 maj -7 kg) men jag ska kämpa allt vad jag kan för att verkligen nå dit!

Har ni något bra tips på förkylningsmedicin som verkligen driver ut det onda från min kropp? Tar tacksamt emot alla råd, just nu tar jag tre st. naturläkemedel och panodil varje kväll.

Träning 4/4

Kondition på crosstrainer i 30 minuter. Härligt och absolut välbehövt!

Träning snart!

Imorn tänkte jag träna igen efter några dagars uppehåll. Då blir det antagligen kondition, har inte riktigt bestämt mig. Kanske blir det en sväng med biceps och triceps också. Jag vet ju att jag behöver det, grejen är att tiden ska finnas. Jag sla göra mitt bästa!

Kroppen har nog behövt vila nu i några dagar så det har den fått göra! Nu finns det dock inte ursäkter kvar utan nu ska här tränas :o) Längtar till imorn!

Mat 3/4

Frukost: Tre fullkornssmörgåsar med skinka. Vatten att dricka

Mellanmål: Ett äpple

Lunch: Lasagne och sallad. Vatten att dricka

Mellanmål: Ett äpple

Middag: Ugnsbakade rotfrukter med fläskfilé och ädelostsås. Vatten att dricka

Kommentar: Dagen har varit bra matmässigt (även annars ;o)). Ikväll lär det säkert slinka ner någon frukt till eller kanske några pumpakärnor (köpte det idag). Men det ska inte vara några mängder! Jag dricker mycket vatten, men det känns som att kroppen behöver det.

Mat 2/4

Frukost: Proteinshake

Lunch: Ägg och bacon. Vatten att dricka

Mellanmål: Ett äpple

Middag: Lasagne! Vatten att dricka

Mellanmål: Äpple

Kommentar: Jag försov mig imorse, hur illa som helst! Jag hann hur som helst att göra en shake och ta med, till imorn ska jag ha färdiga mackor gjorda ikväll! Jag dricker mycket vatten om dagarna, även mellan måltiderna. Frukt har vi köpt idag, så nu jäklar ska här käkas nyttigt! ;o)

Träning 1/4

OjOjOj säger jag :o) Igår tränade jag bröst, axlar, rygg och mage på gymet. Kändes mycket konstigt att gå runt där själv utan Malin! Men, jag gjorde det och jag pressade mig. 9 maskiner blev det + mage. Det är väl godkänt? Känner absolut av det idag! :o)

Mat 1/4

Frukost: Ingen, sov till kl. 10

Lunch: Två hemmagjorda hamburgare. Vatten att dricka.

Mellanmål: Proteinshake

Middag: En hemmagjord hamburgare + stekt fläsk. Vatten att dricka.

Kommentar: Det är så svårt med maten när man börjar så sent som jag gjorde igår. Jag valde att hoppa över frukosten för att istället äta en lunch som jag kunde klara mig på några timmar.

Ojsan!

Ja, tiden flyger iväg. Blogg.se har legat nere i helgen och därefter har jag haft en hel del att göra. Helgens mat och träning skriver jag inte in, har helt klart haft en svacka! :o(

Men! Nu är jag tillbaka igen, jag har anmält mig till viktklubb.se för att verkligen ta tag i det och få en bra överblick över min kost och mitt liv. Vill ju verkligen skaffa nya vanor!

RSS 2.0