Träning 1/4

OjOjOj säger jag :o) Igår tränade jag bröst, axlar, rygg och mage på gymet. Kändes mycket konstigt att gå runt där själv utan Malin! Men, jag gjorde det och jag pressade mig. 9 maskiner blev det + mage. Det är väl godkänt? Känner absolut av det idag! :o)

Kommentarer
Postat av: Malin

Bra jobbat vännen!! E såå stolt!
Igår va ja på spinning 1 timme och ida va ja på spinning core 1 timme( halvtimme spinning å halvtimme core-träning) å de känns :P
Maten går väl rätt ok. Vi har gjort en deal. Ja ska inte käka glass å cholkad lika mycker som ja vill å Martin ska dra ner på cola drickandet. Vi får se hur bra de går. Ja dreglar redan efter cholcklad ;) kram kram

2008-04-02 @ 15:09:21
Postat av: Maria

Vännen! Tack :o)

Du är ju också superduktig, jag gillar absolut er deal! Jag tror på er! Om du vill så kan du gå in på viktklubb och bli medlem i tre månader för 298 kr. Jag har bara precis börjat, men känner absolut att jag vill hålla det kaloriintag m.m. som finns på sidan. Och massa recept är där också :o)

Jag kämpar för den 15:e men just nu verkar det tyvärr gå rätt så segt med det. Men som sagt, jag kämpar! Och du.. Jag hejar på dig :o)

2008-04-02 @ 19:12:31
URL: http://mariasmal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0