Helgen!

Igår var det klassfest, ingen vanlig dag med mat eller träning med andra ord. Idag har det inte heller varit en vanlig dag, har inte fått i mig mycket mat idag och nu ikväll har det blivit en del godis. Imorn är det nya tag som gäller!

Träning 27/3

Idag körde jag ett kortare konditionspass, kroppen är trött. Det känns! Men skönt ändå att röra på sig, med tanke på all den mat som därefter förtärdes så var det skönt att i alla fall gjort någonting innan!

Tycker kroppen känns lite avig just nu och jag kan ärligt säga att det börjar bli tråkigt att gå till gymet. Tror jag är inne i en svacka och den ska vi ta oss upp ur!

Mat 27/3

Frukost: Två smörgåsar med skinka. Vatten att dricka.

Lunch: Nudlar med kyckling och wokgrönsaker. Vatten att dricka.

Mellanmål: En halv proteinshake

Middag: Ett vitlöksbröd, pasta filé (pasta+oxfilé, kalvfilé och fläskfilé i grönpepparsås), violglass med lakritssås och en kaffedrink. Till detta drack jag en cosmopolitan och en cider.

Kommentar: Jag har ont i magen just nu, det kör verkligen runt! Är inte van vid så här mycket mat och speciellt inte fetthalten! Hur som helst så var det en god måltid tillsammans med min Malin!

Mätning 26/3

Bröst: -1 cm

Mage (under naveln): -1 cm

Rumpa: + 1 cm

Midja: -4 cm

Kommentar: Är det verkligen möjligt att minska hela fyra cm på ett ställe men knappt någonting på de andra ställena? Jag har dessutom lagt till ett mätställe, precis över naveln. Nåja, vi får se framöver hur det går. Har inte hunnit väga mig än, får göra det nästa vecka!


Mat 26/3

Frukost: Två smörgåsar med ost och tacosås. Vatten att dricka.

Lunch: Rester från gårdagens thai. Vatten att dricka.

Middag: Kyckling och wokgrönsaker. Vatten att dricka.

Kommentar: Jag måste bli bättre med mellanmålen! Frukt ska jag satsa på framöver. En sak till som vi ska börja med är att vi inte ska äta något annat än frukt eller en proteindrink efter kl. 18.00. Detta betyder att vi måste börja planera vår mat en aning bättre för att få det att fungera!

Träning 26/3

Idag var det styrketräning på gymet som gällde!


Vi körde rygg, biceps och triceps idag.


Kommentar: Kände verkligen inte för att träna idag och var väldigt lättirriterad när jag var där (förlåt J!). Men! Jag var där och jag gav allt jag hade. Så helt lönlöst var det ju inte!


Oprah!

Japp. Idag är det hälsotema hos Oprah. De visar klipp på människor som är oerhört stora! Tröstätande och massa friterade saker har gjort dom så. Nu visar de före och efter bilder.. Helt otroligt vad de gått ner! En tjej har gått ner 81.6 kg.. 81.6 kg är det klokt? Det är ju inte ens i närheten av mina mål. Men mitt mål är att bli nöjd med mig själv, inte att svälta mig!

Kan undra hur det ser ut i Sverige, i USA är det många som faller för frestelsen och läsken och pommes förpackningarna är dubbelt så stora nu som för trettio år sedan. Galet!

En tjej sa en klok sak. Genom att börja träna och äta ordentligt, kan hon fortfarande unna (?) sig friterat på släktmiddagarna om hon bara tar en portion. Det är det som sker varje dag som man ska förändra, inte det som sker sällan (kalas, fester, släktmiddagar m.m.). Tänk på det!

Om du förändrar din vardagliga livsstil fnns det alltså fortfarande utrymme för godsaker vid enstaka tillfällen!

Träning=skit?

Usch, idag är en sån dag som jag bara hade kunnat ligga ner i soffan eller i sängen och bara ta det lugnt. Tror dock inte att mina mål uppnås genom att jag ligger just där.. just nu :oP Nej! Ikväll ska det bli gymträning igen för min del, är ju så skönt när man väl gjort det! Finns knappt något bättre faktiskt :o)

Nu ska jag ta ut Atlas på en promenix. Lite syre är ju aldrig fel!

Mat 25/3

Frukost: Två smörgåsar med skinka. Vatten att dricka

Lunch: Lax med ärtor och citronmajonäs light (?). Vatten att dricka

Mellanmål: Två äpplen

Middag: Thaimat, nudlar med jätteräkor. Vatten att dricka

Kommentar: Maten idag har varit helt okej. Blev dock dunderhungrig nu ikväll så det blev hämtemat (thai).. Borde lärt mig vid detta laget att fisk inte mättar speciellt mycket!


Träningsvärk!

Jajemen, den sprider sig i hela kroppen. Visst är det härligt! Igår körde vi stenhårt (som vanligt ;o)) på gymet, framförallt rygg, axlar, bröst och mage fick sig en omgång. Efter kondisträningen idag, känns det ännu mer..

Gillar dock att ha träningsvärk, så länge den inte inkräktar på annan träning så är det skönt att känna att man verkligen gjort något bra mot kroppen dagen innan!

Brukar ni ha träningsvärk efter någon speciell träningstyp?

Har ni någon magövning ni kan rekomendera?

Mina mål...

Mitt stora mål är -7 kg till den 15 maj.

Delmålet är - 4 kg till den 15 april.

Måttmässigt vet jag ännu inte vad jag ska ha för mål mer än att det ska minska.


Träning 24/3

Idag körde jag kondition med Malin.

30 minuter på crosstrainern blev det. Därefter blev det också mage, två maskiner, benlyft och sidövning blev det!

Kommentar: Det var jobbigt idag, men 30 minuter klarade vi och magövningarna gick bra.

Mat 24/3

Frukost: Tre smörgåsar, två med korv och en med lax. Ett glas juice

Lunch: Tre smörgåsar, två med ost + tacosås och en med skinka. Ett stort glas m. vatten

Middag: Påskbuffé. En liter (!) vatten

Kommentar: Mycket smörgåsar är inte bra, skärpning gäller nu framöver.

Ny blogg!

Här kan ni följa min resa mot mina mål. Här kommer publiceras vad jag äter för mat, hur jag sköter träningen och mina resultat. Skriver dock inte ut startmåtten utan endast nedgången.

Denna blogg är väl egentligen till för mig själv för att se mina resultat svart på vitt och för att lättare kunna se mina framsteg men om någon vill hänga med på resan är nii givetvis välkomna!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0