Träning!

Ja, tro det eller ej så tränar jag faktiskt. Har kommit igång så smått och ska redovisa vikt- och måttresultat här snart. Det går framåt!!

Denna veckan har jag tränat tre ggr, i måndags, tisdags och igår. Känner verkligen av mina muskler nu och speciellt de i ryggen! Har inte ont på samma sätt längre, utan nu är det en trotthet. Skönt!

Träning 5/6!

Jajemen! Var och besökte syster på hennes träningsstudio och körde igenom hela kroppen en omgång. Studion heter form och figur och satsar på cirkelträning. Med hjälp av en lampa i taket (röd/grön) vet man när man ska förflytta sig till nästa station. Varannan station är styrka och varannan är kondition (stepbräda, cykel, sviktbräda). På varje station stannar du i 40 sekunder och jobbar järnet (jag gjorde det) och sen är det 20 sek för att byta övning, sen fortsätter det så hela tiden.

Hela träningen tog ca 18 min. Ska nog lägga på lite nästa gång. Det blir super!

Ska helt klart dit igen! Nu jäklar, bättre sent än aldrig ska formen komma till mig! :o)

En passande sång!

OBS!
Melodi: Den blomstertid nu kommer

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor. Då valkar bara sväller, och celluliter gror. Generande behåring, lyfts fram i solens ljus. Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus. De krav som sommarn ställer, förstör vår ledighet. Vi sitter där och gnäller, fy fan vad jag är fet. Fast vem vill motionera, när man kan sitta still. Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!


RSS 2.0